Cu autorulota la Sf. Ana

Cu autorulota la Sf. Ana

Nu putem sta în casă și pace. E prea mare, prea..fixă. Chiar și iarna ne place natura și aerul curat, drumețiile și nu ne sperie frigul. Așa că ne-am luat căsuța mobilă, autorulota, și am pornit spre Harghita, mai precis Sf. Ana. Ne doream să vedem lacul înghețat, să inspirăm mirosul de brad.

Ne-am propus și o vizită la Observatorul de urși, unde aceștia s-au lăsat foarte mult așteptați (vreo ora și jumătate).

Am putut campa în parcarea principală de la Sf. Ana. Surpiză pentru noi a fost tura cu săniuța pe care o închiriai din parcare, urmănd ca apoi să aluneci cu viteză pe drumul până la lac. De acolo te prelua un jeep, pe sanie, la deal. A fost foarte amuzant, atât pentru copii cât și pentru părinți!

Lacul era magic. O infinitate albă, o liniște ireală…Am călcat pe gheața cu zăpadă, ne-am uitat în jur, și pur și simplu simțeai ca ești într-un film. O experiența minunată, chiar vă recomandăm Sf Ana pe timp de iarnă!

La plecare ne-am întâlnit cu ursuleți chiar pe drum. oare de ce plătisem pentru Observator? :)) Dar această întălnire este în același timp trinstă. Faptul că oamenii îi hrănesc la stradă îi îmbie să vină și mai des pe drum, și mai aproape. De aici până la o tragedie este doar un pas…Vă rugăm, nu hrăniți animalele sălbatice!

Nu mai are rost să spun căt s-au distrat copiii cu zăpada, gheața, focul de seară…Noaptea au dormit neîntorși.:)

Lasă un răspuns