Cutia Naturii de la Ferma terapeutică și educațională Happy by Nature

Cutia Naturii de la Ferma terapeutică și educațională Happy by Nature

Când am primit această cutie, sincer, nu aveam mari așteptări. Dar s-a dovedit a fi extraordinară! Ferma terapeutică și educațională Happy by Nature au pus tot sufletul în realizarea acestei minunății.

Este o cutie lunară ce conține un kit de joacă si descoperire a naturii. Pe lângă multe informații interesante, pe înțelesul copiilor, se găsesc și diverse activități specifice lunii respective. Noi am avut cutia lunii octombrie și tare încântați am fost!

Activitățile sunt gândite în așa fel ïncât se folosesc de materialele din kit, dar în același timp încurajează copiii să iasă afară, să caute diverse lucruri, să observe și să-si finalizeze micile proiecte.

Noi am făcut azi forme de argilă imprimate cu frunze, pe care urmează să le colorăm când se vor usca. Le vom atârna în copac sau în camera copiilor când vor fi gata. E foarte important ca ei să-și vadă munca apreciată. De asemenea, am plantat mărar conform instrucțiunilor din #cutianaturii și bulbi de lalele în grădină.

Lucrul în echipă cu natura, distracția realizării unor proiecte faine, culorile și materialele naturale, prezentarea drăguță, toate se imbină așa de frumos, rezultând un un dar minunat, atât pentru copii cât și pentru părinți.

PS: Minune, ai noștri nici măcar nu s-au certat, atât de concentrați au fost 🙂

Lasă un răspuns