Termosuri Carl Oscar de la Kidscenter

Termosuri Carl Oscar de la Kidscenter

Știți cât de mult ne plac excursiile. Și mai știți că avem trei băieți mereu dornici de aventuri. Dar ar trebui să mai știți și că un bărbat fericit e acela care are burta plină. La noi întotdeauna mâncarea și ronțăileile sunt nelipsite. Copiii consumă multă energie și au nevoie mereu de „benzină”, cum zicem noi. Așa că în orice ieșire car după mine oale cu mâncare, plase de gustări.

Dar nimic nu se compară cu o masă caldă în mijlocul naturii, după o joacă pe gheață. De curând am primit pentru testare trei jucărioare colorate, termosuri de pitici, cum le-au spus copiii. E vorba despre termosurile Carl Oscar de la Kidscenter. Mici, mici, de 300 ml, dar potrivite pentru mânuțele lor. Au fost foarte încântați că mâncarea era porționată pentru fiecare: girafa, maimuța și renul i-au invitat la masă. Ïn plus mânerul ergonomic se potrivește perfect în mânuța copiilor.

Recipientul garantează păstrarea temperaturii datorita tehnologiei VacuumShield™ pe care am și testat-o cu câteva mâncăruri. Am făcut orez cu lapte și scorțișoară, lapte cu cacao, cartofi dulci la cuptor și tocană cu cartofi și pui.

Datorită deschiderii largi îl poți umple cu ușurință, se poate mânca direct din el și se curăță ușor. Închiderea este etanșă, mâncarea se păstrează caldă până la 4 ore sau rece până la 8 ore și materialele din care este confecționat sunt fără BpA, fără ftalați, fără plumb. Plus designul simpatic care dă foarte bine în poze, așa-i?

Demult tot încercăm să responsabilizăm copiii, să-și care rucsacul fiecare. De acum va fi mai ușor pentru că au termosurile cu mâncare pe care le îndrăgesc foarte mult și vor să le ia cu ei la fiecare excursie.

Produsele Carl Oscar le gasiți la Kidscenter. Aruncați un ochi pe site, au foarte multe lucrușoare inovative, cum sunt sacii de dormit cu picioare, olițe portabile, jucării. Și avem chiar un mic ajutor pentru voi, un discount de 10% folosind la cumpărare codul haiosii10, valabil până în data de 12 februarie 2020.

Și nu uitați de giveaway-ul de pe Facebook, poate aveți noroc! 🙂

Lasă un răspuns