Ruloțica

Ruloțica

Ne-am gândit să vă prezentăm un pic ruloțica noastră. Este un Knaus Sudwind din 1995. Bătrânică nemțoaica, așa-i? Dar ce bine se ține, incredibil! Un fel de Sophia Lauren a rulotelor! 🙂 E căsuța umblătoare ideală pentru orice anotimp. E mică dar robustă, și încăpătoare. La un grătar cu prietenii am încăput în ea 13 persoane! Dar recomand totuși maxim 5.

Are 1 pat matrimonial fix în care dorm cei trei zmei ai noștri. În partea opusă este masa cu canapea. Aceasta e rudă cu Optimus Prime pentru că se transformă abracadabra în pat. Și aici încap tot atătea persoane ca și în celălalt. De jur împrejur sunt spații de depozitat. Acolo punem de obicei hainele. Am cărat schiuri, haine groase în mai multe rânduri, geci și toată papornița de iarnă pentru 5 persoane și nu am avut nicio problemă cu spațiul.

Bucătăria face mâncare foarte bună atâta timp cât îi pui și un bucătar lângă ea. Recomand bărbații, se descurcă de minune. Serios, scrie în fișa tehnică : în rulotă bărbatul face mâncare și spală vasele. Femeia este servită dimineața cu cafeluță. :))

Băița servește cu brio pentru scopuri nobile de detensionare a situațiilor din intestine sau a renașterii după un duș bun cu apă caldă. Are oglindă mare și faină. Doar de aia am cumpărat-o, pentru oglinda din baie.

După cum ziceam se poate merge pe orice anotimp. Iarna folosim încălzirea pe gaz. La Bușteni, când afară erau -10 grade înauntru aveam 23 grade. Boieri! Pentru siguranță avem senzori de fum, de monoxid de carbon, ba chiar și spray cu piper. În caz că nu se descurcă bucătarul și ia foc grătarul avem și extinctor.

Vara, la mare, lăsăm toate geamurile deschise și trapa ca să poftim briza înauntru. Dar nu uităm să tragem rulourile cu plasă de țânțari!

Un plus mai este marchiza care creeaza o terasă în fața rulotei pentru hăhăieli până noaptea târziu.

Atenție! Aceasta este o rulotă, se tractează pe cârligul mașinii. NU va sta nimeni în ea în timpul mersului, nici copii, nici bunici, soacre, căței, pisici. Doar dacă vreți să își vomite și mațele și să fie plini de cucuie.

Dar să revenim la o priveliște mai frumoasă, cum ar fi mooverul. Acesta e un dispozitiv atașat la roți, cu telecomandă, ce va bucura orice bărbat. Rulota devine o jucărie pe care o poți manevra foarte ușor cu niște butonașe. Vă va scoate din parcare în aplauzele tuturor :))

Așa-i că-i drăguță? E deja ca un membru al familiei.

Lasă un răspuns