Shooting session pentru Sofiaman

Shooting session pentru Sofiaman

Iată-ne, Doamne, și vedete! Am fost foate surprinși când am primit un telefon de la Raluca Ciornea (fotograf), care ne-a ispitit cu succes să fim imaginea brandului de pijamale Sofiaman. Le cunoșteam demult produsele și ne plăceau, așa că am fost foarte încântați.

Shootingul a avut loc peste o săptămână, deci am avut destul timp să ne frământăm dacă o să ieșim bine în poze, dar mai ales să instruim copiii să nu o ia razna ca de obicei. Le-am spus că e treabă serioasă, că va trebui să mai stea și pe jos, nu numai în capul nostru, că o să ne relaxăm și o să ne jucăm. Frumos! Și nimeni nu se bate, mușcă, plesnește, jignește, ceartă…adică trebuie să părem o familie happy și zen. Vă rugăm, haideți să ne prefacem, doar de data asta! Au fost promise și dulcioșaguri, zaharicale și tot ce mai poate specula un copchilaș.

Ziua shootingului. Eu trebuia să plec înainte pentru coafor și machiaj. Am pregătit hainele copiilor și i-am pasat pe toți lui tati, care mă privea foarte panicat că s-a pricopsit cu o așa misiune imposibilă: îmbrăcat copiii și livrarea lor în stare perfect curată.

Cu 2 minute înainte de a ieși pe ușă m-am pieptănat, am scos o monedă căzută în wc și am plecat val-vârtej să nu cumva să-i mai vină cuiva vreo idee.

Sesiunea foto a fost destul de relaxată, mai bine decât mă așteptam. Domișoara fotograf a fost tare drăguță, și răbdătoare, la fel și gazda, și tot staff-ul. Copiii s-au simțit bine, iar când au intrat în elementul lor au exagerta un pic cu țopăielile, dar pentru poze a fost ok, ceea ce a mulțumit pe toată lumea. Am avut și o fetiță, pentru că așa era scenariul. Dar ne era prietenă veche, așa că am jucat cu bine rolul familiei perfecte, în pijamale.

La final copiii au fost triști că s-a terminat și au zis că mai vor sigur! Ce repede învață ăștia mici aerele de vedetă!

PS: am întors casa cu fundu’-n sus căutând bluza unuia dintre gemeni, dar se pare că era la noi acasă, pentru că tati îl aduse în tricou. :))

Lasă un răspuns